Sportolj helyben, iskolaidőben és tanulj a Sakkpalota programunk módszertanával mely a világ egyik legelismertebb programja!

Kedves Szülők, leendő 1. osztályosok!

Sportolj helyben, iskolaidőben és tanulj a Sakkpalota programunk módszertanával mely a világ egyik legelismertebb programja!

A 2023/24-es tanévben induló köznevelés típusú sportiskolai osztály számára: helyben, kiváló egyesületi edzőkkel és testnevelőkkel iskolaidőben sportolási lehetőséget biztosítunk a különféle sportágaink egyikében. Szintén helyben választható az atlétika, röplabda, asztalitenisz, tollaslabda, ritmikus gimnasztika.

Amennyiben bármilyen kérdésük van az induló osztályokkal, elsős tanítókkal, és az iskolával kapcsolatban, keressenek bennünket. Lehetőség van személyes találkozóra előzetes időpont egyeztetéssel. A köznevelési típusú sportiskolai osztályunkba alkalmassági vizsgával lehet bekerülni, melyről február végén a Sulicsalogató foglalkozásunkon részletes tájékoztatást adunk.

Szeretettel várjuk Önöket a Sakkpalotába és a délutáni Sulicsalogató eseményeinkre. Az idei eseményekről Facebook oldalunkon talál bővebb információt.

Együtt dolgozik a szív és az ész!

 

Warning: sprintf(): Argument number must be greater than zero in /var/userdata/web/suli21.hu/website/www/wp-content/themes/atahualpa/comments.php on line 107