Tájékoztatás

 

Tisztelt Szülők!

A korona vírussal kapcsolatos március 14-i intézkedések értelmében, 2020. március 16-től visszavonásig a Diósgyőri Nagy Lajos Általános Iskola sem fogad diákokat, hanem új oktatási munkarend, a tantermen kívüli digitális munkarend lép életbe.

Ez nem előrehozott szünetet jelent, hanem a tananyagok digitális feldolgozását, amely egy újfajta módszertant kíván a tanároktól és felelős hozzáállást a tanulóktól.

Ennek részleteiről folyamatosan tájékoztatást adunk, az iskola honlapján illetve a Kréta e-naplón keresztül.

Az osztályfőnökök kijelölik a tanulók személyes dolgainak és a tanuláshoz szükséges felszereléseinek elszállítási időpontját a csoportos találkozások elkerülése miatt. Felmérik azon tanulók létszámát, ahol a szülő/gondviselő nem tudja megoldani a gyermek napközbeni elhelyezését. Felügyeletet azonban csak azon tanulók részére tudunk biztosítani, akik szüleinek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához. Ennek helyszíne is központilag kerül kijelölésre. Továbbá felhívjuk figyelmét arra is, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.

A gyermekétkeztetésre ezen időszakban az iskolában nincs lehetőség, kérjük Önöket, hogy az étkezések lemondásáról vagy további igényléséről (kihordási lehetőség stb.) a Miskolci Közintézmény-működtető Központnál érdeklődjenek.

Cím: 3525 Miskolc, Városház tér 13.
Tel.: 46/500-060
E-mail: info@mkmkozpont.hu

Kérnénk ezen intézkedések nagyon szigorú betartását!

Együttműködésükben bízva, köszönettel:

Vucskó Zsuzsanna igazgató