PÉNZ7

 

 

Az előző öt tanév rendkívül kedvező tapasztalatai és a kiemelkedő iskolai érdeklődés alapján a 2019/2020. tanítási évben ismét megrendezésre kerül a pénzügyi és vállalkozói témahét, a PÉNZ7, amely az European Money Week és a Global Money Week nemzetközi programokhoz is kapcsolódik.

A PÉNZ7 időpontja: 2020. március 2-6.
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának projektvezetése mellett a PÉNZ7 együttműködő szakmai partnerei és szervezői az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Junior Achievement Magyarország Alapítvány (JAM), a Magyar Bankszövetség, a Pénziránytű Alapítvány, valamint a Pénzügyminisztérium.
A témahéten pénzügyi és vállalkozói ismeretek témákat is kínálunk. Célunk, hogy a 2020. év Pénzügyi biztonság témája mellett az Ötletből vállalkozás témájú vállalkozói kompetenciafejlesztés és a vállalkozói ismeretek élményalapú bevezetése is helyet kapjon az iskolákban – az ITM és JAM mint szakmai együttműködő partnerek közreműködésével.
A projekthét keretében egy-egy iskolai tanórában megvalósuló élményalapú tanórai anyagok segítségével interaktív módszerekkel ismerkedhetnek meg a diákok a pénzügyi és gazdálkodási alapfogalmakkal.

Warning: sprintf(): Argument number must be greater than zero in /var/userdata/web/suli21.hu/website/www/wp-content/themes/atahualpa/comments.php on line 107