Tenisz világklasszis a Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános Iskolában

 


Ünnepélyes keretek között avattuk fel a teniszpályáinkat, melyek a Miskolci Sportiskola és a Miskolci Tankerület támogatásával jöttek létre. Iskolánk köznevelési típusú sportiskolai osztályainak egyik alap sportága a tenisz. Az első lépéseket Temesvári Andrea tette a pályán, aki elhozta magával szüleit is. Édesapja, egyben edzője Temesvári Ottó 147 szeres válogatott kosárlabdázó, olimpikon. Megtisztelt bennünket jelenlétével Deák Bárdos Mihály önkormányzati képviselő úr, a Miskolci Sportiskola szakmai vezetője. Tanulóink nagy örömmel fogadták a hírességeket. A közös bemelegítés után a gyerekek játszhattak Temesvári Andreával, valamint számtalan kérdéssel halmozták el. Az élsportoló türelemmel és szeretettel fogadta a kis érdeklődőket.
A MIVAS SE-Miskolci Sportiskola tenisz utánpótlás játékosai, iskolánk tanulói, edzőjük Rem Zsolt vezetésével mutatkoztak be.
Vucskó Zsuzsanna igazgatónő, aki egyben a tenisz szakosztály vezetője elmondta, hogy számára a legnagyobb öröm, hogy a városnak sok év után újra van gyermek tenisz csapata.

Köszönjük minden kedves vendégünknek, akik eljöttek velünk együtt ünnepelni. Szeretettel várjuk a leendő elsőseinket, nálunk mindenki megtanul teniszezni is!