Ovis foglalkozás

 

A hideg ellenére sokan döntöttek úgy, hogy ellátogatnak az idei első ovis foglalkozásunkra. Nem kell téli álmot aludni! Az év leghidegebb hónapjaiban is jó mozogni, gondoltuk. És jól tettük! Az érdeklődő ovisok és szüleik bepillantást nyerhettek Zsuzsa nénivel a kosárlabda, Anikó nénivel pedig a vívás mozgásformáiba, természetesen integrált Sakkpalota módszertannal. Emese néni mozgásfejlesztő eszközökkel, Jutka néni a kerti sakk készlettel varázsolta el a hamarosan első osztályos gyermekeket. A kicsik bátran próbálták ki magukat és egy jó hangulatú, fesztelen délután kerekedett, ahol még a nagyok is jól érezhették magukat.
Egyre többször halljuk a kérdést, hová vigyem a gyerekem iskolába? Tanácstalanul áll szülő és óvónő is, mit és kit válasszon, milyen pályára állítsa a gyermeket. A felelős szülői magatartás nem engedi, hogy egy rendszer bedarálja a gyerekét. Persze jó tanítót kell választani, az a kulcskérdés, de honnan tudom ki a jó? És mi a jó az én gyerekemnek?
Pontosan e miatt döntöttünk úgy, hogy 2019. február 28-án, csütörtökön reggel 8 órakor kezdődően bepillantást engedünk a kedves szülőknek az első osztályosok mindennapjaiba.

Szeretettel várjuk a beiratkozás előtt álló gyermekek szüleit, hogy segítséget tudjunk nyújtani a döntésben. A bemutató órát követően lehetőséget adunk az egyéni beszélgetéseknek is.