Egy régi tanítványunk édesanyjának elismerő kedves szavai

 

 

Kedves Éva, és Vucskó Zsuzsanna igazgató nő!

Köszönetet szeretnék mondani a Diósgyőri Nagy Lajos Király Általános Iskolának, annak vezetőjének és minden egyes tanárának.
Szülő és anyaként, gyermekemet 2010.-ben írattam be , ebbe az iskolába Testnevelés tagozatosként. A fiam, aki folyamatosan beszélt és zavarta az órákat, sok-sok beírással rendelkezett az eltelt 8 év alatt. Egyszóval, nem igazán volt ” jó ” gyerek és példás magatartással sem rendelkezett. De , amit elmondhatok a jófejű de rosszcsont gyerekemről, aki egyébként kitűnő és jó tanuló volt az eltelt 8 évben, hogy olyan Alapot kapott ettől az iskolától, a tanáraitól , hogy jelenleg a Debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola , Honvéd kadét szakán folytatja tanulmányait.

Köszönetet szeretnék mondani, mindazért az önzetlen munkáért , odaadásért amivel ebben az iskolában dolgoznak ezekkel a gyerekekkel, ahol nincs kivétel, ahol a gyermek nem kap pecsétet azért mert magatartási problémái vannak, hanem inkább megpróbálják kihozni a gyerekből mindazt ami Benne van, azt ami Ő. Az ő saját erősségeit erősíteni, és mindeközben építeni a saját kis életüket.

Köszönet, a szigorért amivel megtanult gyermekem megdolgozni a jegyeiért, és amiből jelenleg a fiam táplálkozik a középiskolában. Most 15 évesen értette, meg a fiam is mindazt amit ebben az iskolában kapott, a törődést, a figyelmet és természetesen a beírásokat is.

Külön köszönet, az osztályfőnöknek Nagyné Idrányi Évának mindazért a jóért amit meglátott gyermekemben és tanította, köszönet a matek tanárnak akinek a jóvoltából jelenleg Márk, érti mindazt az órákon amit egy Egyetemi matematika tanár magyaráz, köszönet az angol tanárnőnek akinek a jóvoltából eddig úgy néz ki, hogy Márk jövőre megpróbálkozhat a középfokú Angol nyelvvizsgával.
Úgy gondolom, hogy ez az iskola Miskolc egyik legerősebb általános iskolája nagyon sokat kaptunk ettől az iskolától, az alapokat itt szereztük meg ami nagyon erős és amelyre lehet építkezni. Köszönet igazgató nőnek is a fantasztikus iskolavezetéséért

A tanári karnak pedig kitartást szeretnék kívánni, higgyétek el megéri tanítani őket csak arra gondoljatok vissza ilyenkor, hogy Mátyás Márk milyen gyerek volt és hogy most lám igaz még csak álmai kapuja előtt van de belépett oda, és ezt mind nektek Köszönheti !!!

Üdvözlettel: Lakatosné Pető Tímea egy volt tanítvány édesanyja